2010-12-30 | 14:23:18

Felställd!

Japp, så är det. Jag har tydligen felställningar i både fötter, knän och i höften. Så nu har jag fått remiss för både röntgen av knän och till OTA för att få skoinlägg anpassade till mina fötter. Läkaren trodde att det skulle kunna hjälpa med knäna. Sen ska jag försöka skaffa nya gympaskor, han rekommenderade en butik här hemma som kan göra en analys av fötterna och hur man springer för att det ska bli så bra som möjligt. Annars tyckte han att jag skulle åka till en butik i Stockholm. Han trodde däremot inte att det är något reumatiskt, men tog ändå en del prover för att utesluta det. Vi får väl se vad de visar sen. Skönt ändå att han inte trodde det, mina besvär var tydligen inte typiska för det.

Hur som helst så fick jag iaf vara ledig från taxi idag, riktigt skönt att slippa köra kväll idag. Speciellt nu när det börjat snöa igen! Så nu har jag 1,5 timme kvar och sen är det leeeedigt i tre härliga dagar :) Ska roa mig med lite mellandagsrea imorgon, eventuellt åker J med annars blir det bara jag och syster :)

2010-12-29 | 20:06:32

Håll tummarna!

Eventuellt slipper jag köra taxi imorgon, hoppas verkligen det! Fick dessutom lite bra besked idag, det var välkommet. För övrigt så fryser jag om fötterna och jag måste koka makaroner.
2010-12-28 | 08:17:31

Fy då!

Vilken dag det var igår. Jag har fortfarande inte bestämt mig om det var en bra eller dålig dag, det fanns inslag av både och. Det började bra med lagoma körningar, trots en grinig gubbe på morgonkvisten. Jag hade lite tid över och kunde till och med göra lite fynd inför utlandsresan. Och sen fick jag åka till Västerås, vilket jag inte hade så mycket emot. Men sen sket det sig! På vägen hem fick jag en resa som resulterade i en massa övertid och fruktansvärt stressande för att hinna i tid till gympan. Efter den var det bara att slänga av sig de svettiga kläderna och springa runt på Hemköp för att veckohandla! Sen fick jag äntligen åka hem och ta det lugnt en stund. Vi var till och med lata och köpte varsin fryspizza, hemskt! Fast när jag satt där och var helt slut och proppmätt så insåg jag att jag var tvungen att gå ut igen, tvätten promenerar ju inte upp till lägenheten själv direkt. Men som tur var så var J snäll och hämtade den så jag slapp gå ut, sedan bäddade han faktiskt sängen medan jag hängde den andra tvätten :)

Hoppas på en lugnare dag idag!
2010-12-26 | 21:40:24

Snabbresumé av konstigaste julen på länge...

Eftersom jag inte har bloggat speciellt mycket (läs: inget alls) under de senaste dagarna så tänkte jag dra en snabbresumé av vårt firande...

Julafton: Jobb. För många timmar och för kallt.

Juldagen: Började bra med en bil som inte startade, Mondeon tål tydligen inte vinter. Efter lite krångel med bogsering ställda vi in den i garaget hos mina föräldrar på avfrostning. Efter det käkade vi julmat hos dem och öppnade massa paket innan det var dags att åka till nästa firande hos Js föräldrar. Det lev dock ett ganska snabbt besök så sen åkte vi tillbaka till mina föräldrar och åt julgröt. Efter det åkte vi hem och städade undan en del, kvällen blev dock inte dom vi tänkt oss.

Annandag jul: Började dagen med att göra klart städningen. Åkte sedan till mina föräldrar för att äta lutfisk och fira mammas födelsedag. Sen åkte vi pulka en stund med ungarna och efter det åkte vi hem igen och firade min födelsedag med Js föräldrar. Och som avslutning på dagen plockade jag ut Mondeon ur garaget och tog en vända till Säter för att den skulle bli riktigt varm medans J var ut till sina föräldrar och skottade snö.

Det var väl vårt julfirande i korthet :) Nu sitter jag här hemma och roar mig själv medans J är ute och jobbar. Han klarade sig ju nästan hela helgen!
2010-12-24 | 09:16:43

God Jul!

God Jul till Er alla! Hoppas ni får en fin julafton och att Ni får de paket Ni har förtjänat! 

Igår inledde vi det traditionella julfirandet med provsmakning av skinkan och lite julmust. Idag är det jobb heeeela dagen, imorrn julfirande och på söndag födelsedagsfirande x 2. Pust! 
2010-12-23 | 07:01:06

Ett år äldre...

Och det är väl nu krämporna börjar komma? De gråa håren och "pensionärsstressen"?

Äsch, jag struntar i det ett tag till. Grattis till mig!
2010-12-22 | 21:34:21

Jul?

Fick nästan lite julstämning idag. Inhandlade sista julklappen på vägen hem, blev riktigt bra tror jag. Sen tvingade jag J att hjälpa mig att ta upp alla julsaker från förrådet. Medan han var på träning passade jag på att plocka upp allt pynt, inklusive julgranen, medans skinkan puttrade på spisen och julmusiken flödade ur stereon. Riktigt mysigt faktiskt. Ända tills J kom hem iaf. Då åkte stereon av, taklamporna på och TVn slogs på. Vilken "party-pooper"! 

Egentligen tycker jag att det är fusk att plocka fram allt innan den 23e, men jag känner att jag inte orkar göra det imorgon. Då vill jag bara ha en lugn kväll, kanske besöka kära föräldrarna och äta lite skinka. Och fylla år så klart, fast det är ju inte så ansträngande när jag redan har firat.
2010-12-22 | 06:55:59

Det borde vara olagligt!

Så här kallt borde det inte få vara! Finns det ingen gräns undre temperaturgräns för när man inte behöver gå ut? Om inte, så borde det faktiskt göra det! Jag lider verkligen med de stackare som måste vara ute och jobba idag, speciellt J. 

Nu ska jag palta på mig och sen ska jag ge mig av till vårdcentralen och stänga in mig med elementet!
2010-12-21 | 22:24:19

Att det ska vara så jämrans svårt!

Hur ska man få ihop allting över jul egentligen? Två familjer som ska hinnas med, plus en födelsedag (eller egentligen två). Att jag dessutom måste jobba en väldans massa timmar på julafton gör ju inte saken bättre! Attans vad jag hatar att jobba såna här gånger! Ge mig mer tid!

Det här är ju snudd på en orsak att hata julen, trots att jag egentligen tycker väldigt mycket om den. Jag får trösta mig med att det förhoppningsvis är sista julen det är så här. I värsta fall (om jag är kvar på taxi alltså) tänker jag hur som helst vägra jobba julen nästa år! 

För övrigt så längtar jag till den dag när vi har ett stort hus och kan bjuda in hela familjen att fira hos oss istället.
2010-12-21 | 06:57:59

Varför inte vi?

Jag funderade på en sak igår. Nu när det är kallt och mycket snö, då är det "helt okej" att ställa in tåg och flyg för att vädret inte tillåter att man använder sig av sådana transportmedel. Men vi som kör taxi ska köra i alla förhållanden. Min dag igår bestod till stor del av resor på oplogade vägar där jag hade två eller tre hjulspår att hålla sig i och fick kryssa mellan decimeterhöga snödrivor samtidigt som man självklart har tider att passa. Att värmen dessutom lägger av i hastigheter under 60 km/h och när det blir för kallt är ju helt underbart. Lyssnar precis på nyheterna och enligt rapporterna ska det bli ännu mer snö på julafton, till och med så att de rekommenderar folk att inte ge sig ut på vägarna. Det känns ju oerhört bra inför mina 11 timmar i taxin på julafton!
2010-12-20 | 05:42:26

Trött...

Trött....
2010-12-19 | 21:12:59

Födelsedag!

Idag har jag firat födelsedag. Massa tårta, kakor och socker, blandat med lite besvikelse.

Jag har inte en massa krav på människor i min närhet, men jag tycker faktiskt att man kan prioritera födelsedagar. Det är klart att det kan komma saker i vägen som man inte råder över vissa gånger, det kan man inte göra så mycket åt. Men att välja att åka bort och handla julklappar, det kan man faktiskt göra en annan dag. Så, nu har jag gnällt färdigt! 

Annars har det varit en bra "födelsedag". Jag fyller ju inte förrän på torsdag så vi tjuvstartade lite. Det är ju så mycket annat som ska hinnas med under veckan. Presentkort som ska användas till hudprodukter, en supervarm mössa, raggsockor och lotter blev skörden i årets paket. Jag är nöjd!
2010-12-18 | 12:33:32

Måste öva på förhandlingsteknik!

Räknade lite på det här med lönen och om jag ska få det att gå ihop så måste jag verkligen öva på min förhandlingsteknik innan det är dags för lönesamtalet när jag får nytt jobb! 

Med den ingångslön man får så kommer jag förlora måååånga tusenlappar och det känns ju lite tråkigt. Men som jag sa igår så är det ju inget yrke man väljer för lönen. Fast lite tråkigt känns det ju ändå, det måste jag ju erkänna.
2010-12-17 | 05:45:52

Har nog inte riktigt fattat

Jag tror inte att jag har förstått att jag faktiskt är klar med skolan. Att jag har nått mitt mål och utbildat mig till det jag har drömt om i så många år. Det kanske är fånigt att ha ett sånt här yrke som drömjobb, men i mitt fall är det så. Nej, jag har nog inte fattat än. Kanske om en stund. 

Något annat jag inte förstår mig på är dessa förbannade timers man ska ha till typ motorvärmare. Ni vet en sån man vrider på och sen ska man trycka ner pluppar när den ska ge ström. Min bror tror nog att jag är en komplett idiot efter vår konversation igår kväll. Jag hoppas att jag fattade och att jag nu har en varm bil!
2010-12-16 | 18:28:43

Första dagen som riktig hälso- och sjukvårdssekreterare!

Och den fick jag faktiskt spendera som just hälso- och sjukvårdssekreterare :) Kändes riktigt jäkla bra. Att en bit papper med lite bläck på dessutom innebär mer i lön är ju inte heller helt fel :) Har fortfarande ingen superbra lön, men det var inte därför jag valde det här arbetet. Om hög lön hade varit ett måste för mig så hade jag valt en annan utbildning, men jag prioriterar faktiskt att ha ett roligt arbete framför mycket pengar. Så det så! 


2010-12-16 | 06:59:42

Vilken dag!

Vilken dag det var igår. Började med en hel hög med intressanta redovisningar av examensarbeten. Sen blev det en låååååång paus och lite shopping på stan. Efter det bytte vi om och laddade med lite skumpa innan middagen. Bra middag, lite sämre mat. Men helt OK! Många roliga tal och till slut så fick vi våra efterlängtade examensbevis :) 

Efter middagen gick vi tillbaka till skolan igen och hade lite "efterfest" med musikquiz och mycket prat :) När jag gick så var det fortfarande full fart på många av klasskamraterna. En vild gissning är att de har ont i håret idag :P Men det kändes lite sorgligt att lämna dem och det kom nästan en tår i ögat när jag gick runt och sa hej då till alla. Jag hoppas verkligen att vi kan hålla kontakten! 

För övrigt tycker jag att det är ganska imponerande att jag hann bli full och nyktra till på ungefär 6 timmar :D
2010-12-15 | 07:50:37

Examensdag idag :)

Nästan så det är lite nervöst ju :) Fast mest nervös är jag över att tåget inte ska komma i tid :D Just nu verkar det dock faktiskt vara i tid, när jag väl hittade på det. De har tydligen ändrat både tidtabell och namn på tåglinjen! 

Ska göra sista redovisningen idag också. Inget avancerat iofs, ska bara göra en kort presentation av mitt arbete för mina klasskamrater och sen är jag klar med allt vad skola heter. Det är faktiskt helt sjukt vad fort det har gått. Det känns som om det var förra veckan jag satt i soffan och var jätteosäker på om jag överhuvudtaget skulle komma in och om jag skulle klara det om jag kom in. Men så fel jag hade. Jag både kom in och har klarat det galant (förutsätter jag iaf eftersom vi inte har fått betyg i alla ämnen än)! 

Jag rapporterar mer när jag kommit hem ikväll, eller kanske imorgon om det blir sent :)
2010-12-14 | 19:01:24

Julkort!

Nu måste jag ta mig i kragen och skicka de där julkorten som har legat och tittat på mig vääääldigt länge. Skit att det ska vara så förbannat dyrt med frimärken bara! 

Har för övrigt precis avnjutit den godaste laxen på väldans länge och snart ska det bakas lite. Måste ju ha nåt att bjuda på till födelsedagsfikat på söndag :)
2010-12-14 | 13:13:05

Att vara extra

Det är inget för mig. Eller missförstå mig rätt, det är klart att det är kul att få jobba där jag vill. Men samtidigt är det tråkigt att alltid vara den som får fylla upp för alla andra och passa när det är möte osv. Jag vill vara delaktig ju! Längtar verkligen till den dag jag är en fullvärdig anställd och får ta del i allt.
2010-12-14 | 07:02:01

No more "Expeditionsbiträde"!

Idag är sista dagen som jag arbetar som expeditionsbiträde. Imorgon kan jag titulera mig Hälso- och Sjukvårdssekreterare! Så jäkla skönt! Extra trevligt när det innebär högre lön också :) 

Usch vad trött jag var igår. 5 timmars sömn och 11 timmars arbete i en kall bil sätter sina spår kan jag säga...
2010-12-13 | 20:39:10

Hemlig beundrare?

Ja, en sån har jag tydligen. Fick en hel hög med SMS idag från en karl härifrån. Han säger att vi har träffats, bl a under våra driftingtävlingar, men jag har inte en susning om vem det är. Fast å andra sidan verkade intresset svalna ganska snabbt när jag talade om att jag är upptagen. Men ändå lite smickrande så klart :) 

Så om du "Hemlige beundrare" läser det här så kan du ju gärna tala om vem du är!
2010-12-13 | 18:13:53

Får man skryta?

Hej Sofia!
Jag har läst och begrundat ditt omfattande arbete ur två synvinklar. Den första som bedömande examinator och den andra synvinkeln som kvalitetsundersökt utbildningsanordnare. Jag har uppehållit mig vid den första synvinkeln, men vill samtidigt poängtera att jag verkligen tar till mig av såväl possitv som negativ kritik och att vi kommer att diskutera flera av de uvecklingspunkter du belyser.
Du har gjort ett alldeles enastående ambitöst och genomarbetat arbete. Jag kan, kort sagt, inte hitta en enda svag punkt. Du presenterar ditt arbete, du redovisar syfte med avgränsningar, metod/urval/källkritik. I de punter du kallar resultat och analys är det just det du redovisar. Du hamnar inte i fällan att lämna egna omdömen här, utan de kommer under rubriken diskussion/egna åsikter. Du har dessutom redovisat allt arbetsmaterial.
Ja, som du föstår så har jag slut på superlativ, jag kan bara beklaga att mitt omdöme av ditt arbete inte kan/får bli högre än: VG
Hoppas du får en bra Luciadag - HälsningarFick mii /Gunnar
Fick omdöme och betyg på mitt examensarbete idag och jäklar vad nöjd jag är! 

Så här skriver min examinator: 

"Du har gjort ett alldeles enastående ambitiöst och genomarbetat arbete. Jag kan, kort sagt, inte hitta en enda svag punkt. Du presenterar ditt arbete, du redovisar syfte med avgränsningar, metod/urval/källkritik. I de punkter du kallar resultat och analys är det just det du redovisar. Du hamnar inte i fällan att lämna egna omdömen här, utan de kommer under rubriken diskussion/egna åsikter. Du har dessutom redovisat allt arbetsmaterial.
Ja, som du föstår så har jag slut på superlativ, jag kan bara beklaga att mitt omdöme av ditt arbete inte kan/får bli högre än: VG

Det satt verkligen som ett smäck :)
2010-12-13 | 05:42:49

Frustrerande!

Åh vad jobbigt det är att se att fler och fler av mina klasskamrater får betyg på sina rapporter! Jag blir lika besviken varje gång jag loggar in och det är tomt i brevlådan. Än så länge verkar han vara generös med betygen så jag kan ju hoppas att jag får en släng av samma slev. Fast jag är långt ifrån säker på att det blir så. Efter det senaste arbetet vi gjorde så tar jag ingenting för givet. Då var jag helt säker på att vi skulle få ett VG, men inte då... 

Ut i kylan igen då. Vad jag älskar det här...
2010-12-12 | 17:20:53

Sorterad söndag

De flesta av mina vakna timmar har jag spenderat med att sortera. Jag har sorterat och packat in massa kläder och ännu fler filmer. Iofs tycker jag att det kan vara ganska roligt att sortera och packa men nån måtta får det faktiskt vara. 

Tänker vara lite lat idag och endast gå på ett träningspass. Egentligen känner jag inte för att träna alls, men jag har fuskat hela veckan så nu är det nog dags att sätta fart igen. Måste ju tänka på strandformen tills vi åker i januari :)
2010-12-11 | 17:16:39

Så där ja!

Så där ja.

Julklappar inslagna - check!
Lägenheten dammsugen  - check!
Plockat undan - check! 

In i duschen och sen ska jag ha mat. Annars lämnar jag inga garantier på humöret :P
2010-12-11 | 11:38:32

Julklappsverkstad!

Idag ska det slås in paket! Har en hel hög som ska paketeras :) Passar på när Jim ändå inte är hemma. 

Fy vad jag frös igår. 11 timmar i en bil utan fullt fungerande värme är ingen hit när det är -20 ute, det kan jag lova. Bäst att bylta på sig lite extra kläder på måndag antar jag, lär ju inte bli bättre då!
2010-12-10 | 05:38:48

Jag blir gaaaalen!

Jag ska köpa ny dator! Jag håller på och blir galen på den jag har nu. Den är så fruktansvärt seg, det tar ungefär 5 minuter att öppna ett jäkla internetfönster och att öppna OpenOffice-dokument ska vi inte ens prata om! Om det överhuvudtaget fungerar så tar det mååååånga minuter, ibland måste jag till och med starta om datorn för att det ska funka! Skitgrejer!
2010-12-09 | 20:59:35

Vilken start!

Efter taxiuppehållet på sju veckor blev det ingen lysande start idag. Hade ju hoppats på en någorlunda lugn arbetsdag, men det var ju bara att glömma. Full fart hela dagen, och knappt någon lunch! Men fick iaf klart med chefen att det blir heltid efter nyår igen, får väl se vad jag får för schema. Om det inte dyker upp något annat så klar. Jag har krokar ute lite här och där och jag hoppas ni håller tummarna för mig? 

Nu ska jag jaga paket!
2010-12-09 | 05:39:26

Första dagen på sju veckor!

Dags att sätta sig i taxin för första gången på nästan sju veckor! Fy vad jag inte har saknat att gå upp 4:45 på morgnarna! Men ändå är det underligt, jag är som en robot och vet precis hur jag ska packa matväskan och allt annat. Kanske dags att byta jobb?
2010-12-08 | 15:42:56

Bra nyheter!

Skönt med lite goda nyheter idag!

Men jag har börjat få ont i halsen igen så nu är det väl dags för en förkylningsvända igen antar jag. Men den här gången tänker jag faktiskt vara duktig och låta bli att träna ett par dagar, jag har tydligen lärt mig av mina misstag :)
2010-12-08 | 06:56:16

Jag ångrar mig!

Just nu känns det inte som någon vidare bra idé att promenera till jobbet när jag är på vårdcentralen. Det är inte speciellt lockande att gå ut över huvudtaget när termometern visar -20 grader. På med täckbyxor och mössa! 

Fortsätter hoppas på bra nyheter idag.
2010-12-07 | 21:42:14

Jag ska aldrig bo ensam!

Jag är helt klart ingen människa som ska bo ensam. Jag håller på och längtar ihjäl mig efter J ju! Hoppas han tänker komma hem snart, fast jag förstår om han inte gör det. Jag ska hålla mig sysselsatt med disken en stund, det kanske underlättar.
2010-12-07 | 18:24:32

Orkar inte

Vad lätt det är att tappa orken ibland. Efter att jag blev klar med sista skoluppgiften försvann all ork känns det som, fast samtidigt är jag lite rastlös och vet inte vad jag ska hitta på om kvällarna. Dagens i-landsproblem! 

Hur som helst, det finns värre saker att oroa sig för. Önskar J kunde komma hem nu...
2010-12-07 | 06:55:56

Lång dag igår

Igår var det verkligen en lång dag. Började med tåg till skolan, var där alldeles för många timmar (hade hellre arbetat), tog en shoppingtur på stan i Falun, åkte buss hem och landade hemma en stund innan det var dags att gå till frisören. När vi äntligen kom hem igen var det bara att ställa sig och laga mat. När vi hade ätit och gjort klar var klockan halv tio, så då var det bara att gå och lägga sig! Och det var den dagen! 

Idag ska jag tillbaka till vårdcentralen :) Så nu ska jag ta på mig täckbyxorna och pulsa dit!
2010-12-06 | 07:42:47

Ångest!

Usch vad jag har ångest över detta examensarbete! Så mycket tid jag har lagt ned på det och så mycket som jag har funderat på det. Känns nästan lite tomt att inte ha något att fundera på. 

Idag står det engelska på schemat. Undrar om jag kommer ihåg hur man pratar engelska? Det var ju ett tag sen... Julbord i knytisvariant ska vi också hinna med, på engelska :) 

Hoppas bara tåget kommer som det ska!
2010-12-05 | 21:21:43

Examensarbetet är inskickat!

Så har jag äntligen tagit mig i kragen och skickat in arbetet. Nu kommer jag ha ångest ända fram tills dagen när jag får betyg! Dessutom får jag väl vara lite nervös inför presentationen inför klassen. Iofs ska jag bara göra en kort presentation, ska i princip bara tala om vad jag gjort och vad jag har kommit fram till. Borde väl inte vara så avancerat, och jag kan ju trösta mig med att det är det sista jag gör i skolan! 

Bokade tågbiljett till imorgon, tror aldrig jag har gjort det förut. Men mycket smidigt när man får biljetten till mobilen måste jag säga. Nu gäller det bara att tåget är i tid imorgon och att jag kommer ihåg allt jag ska ha med mig. Ägg, mandariner, skolpapper och mig själv :) 

Har varit på ett mycket trevligt julbord idag förresten. God mat och trevligt sällskap, vad mer kan man begära? Tjärna Brunn rekommenderas, även om det var lite obekvämt att vara enda sällskapet där :)
2010-12-04 | 22:12:10

Funderar...

...över vart den här dagen tog vägen. Sov kanske lite väl länge imorse, men sen tog dagen bara slut. Visserligen har vi hunnit baka och veckohandla, men ändå! Och vilket lördagsnöje förresten, veckohandling :)

Imorgon ska jag tvätta och sen gå på julbord :)  


2010-12-03 | 21:25:41

Pust!

Efter en ganska misslyckad shoppingtur till Avesta, dock med en trevlig lunch och sedan fika hos pappa som avslutning, så har jag spenderat större delen av dagen med mitt examensarbete. Men nu tror jag faktiskt att allt är klart! Jag har kollat igenom arbetet, gjort en sammanfattning och en PowerPoint-presentation för att kunna presentera arbetet för mina klasskamrater. Jag har dessutom fixat alla bilagor och sånt som ska vara med. Men jag håller nog på inskickandet lite till, i alla fall tills imorgon. 

Skrev på ytterligare ett anställningsavtal för Landstinget idag. Ska ju jobba på vårdcentralen ett par dagar fram till nyår :) Hoppas innerligt att det kan bli mer, men det får vi väl se. Håll tummarna för mig! 

Nu ska jag lägga mig och vila så jag orkar baka hela dagen imorgon!
2010-12-02 | 13:48:34

Snipp snapp snut...

Snart är det fika och sen är det nästan bara slut kvar på den här praktikperioden. Jösses vad fort det har gått! Jag trodde inte att jag skulle trivas här alls, men det har jag ju faktistk gjort. Till slut iaf. Jag var tveksam till att jag skulle tycka om att jobba på sjukhus överhuvudtaget, men det har faktiskt gått bra. Däremot kan jag säga att det beror nog väldigt mycket på vart man jobbar och vem man jobbar med.

Min handledare är ju inte så jättespännande att sitta med eftersom hon knappt säger flasklock, men det är tydligen inget personligt mot mig har jag fått veta. Hon är så mot alla tråkigt nog. Sitter man däremot med någon lite mer social människa så är det minst lika roligt här. Men roligast har jag nog ändå haft på en annan avdelning. Jag har varit där två förmiddagar för att få lite kassa-träning, och där är dom verkligen inte kloka! Där blir det lite annat också eftersom de sitter tillsammans i ett rum. Visserligen är det trångt och jäkligt där, men hellre det än att sitta ensam med en tråkmåns :)

Nästa vecka är det fullt fart med skola och två jobb igen. Jag längtar :)
2010-12-02 | 06:50:07

Vill inte gå ut.

Idag är det ju än värre, 22 minusgrader! Jag är glad att jag får sitta inne och jobba idag och jag tycker synd om de stackare som måste vara ute och jobba. Hoppas verkligen att det inte är lika kallt nästa vecka när jag ska vara ute och jobba igen. 

Nästan så jag funderar på dubbla långkalsonger idag! Brrr!
2010-12-01 | 21:54:43

Tar det aldrig slut?

Hur mycket jag än sitter med mitt arbete så verkar det aldrig ta slut på saker att ändra eller fixa. Men nu har jag bestämt mig, själva arbetet är klart! Det enda som ska ordnas nu är referenserna och sen måste jag kolla så att innehållsförteckningen stämmer så klart, vore ju dumt om den inte gjorde det :) 

Sista dagen på praktiken imorgon och kakan är bakad.
2010-12-01 | 18:54:36

Pepparkaka!

Nu luktar det pepparkaka här hemma. Hoppas den smakar lika gott som den luktar bara :) Det är inte alla dagar man bakar med lingonsylt och gräddfil!

Nu ska jag sätta lite fart med rapporten så kanske jag får den klar idag! 

Och mamma, lingonsylten är slut :P
2010-12-01 | 13:37:54

Snart slut...

Snart är det slut på praktiken. Känns faktiskt tråkigt, nu när jag faktiskt har fått lite handledning (dock inte av min handledare) och börjar trivas på riktigt. Pratade lite med chefen imorse och vi har iaf samma åsikter. Jag ska framföra åsikterna till vår samordnare sedan tänkte jag, det var ju synd att det inte blev någon träff med henne i måndags. Hade sett fram emot det. Men jag träffar ju henne i skolan sen så det får väl gå ändå.

Idag tänkte jag faktiskt försöka göra klart examensarbetet helt. Jag hade lite problem med en referens, men det löste sig till slut och nu är det bara lite finlir kvar. Ska fixa lite referenser och sånt och sen ska jag även kolla på hur det ska presenteras för klassen, vi måste även göra en muntlig kort presentation och en sammanfattning på en sida om jag inte minns helt fel. Det hinner jag väl iofs göra över helgen om det är så, vore bara så skönt att få arbetet klart och få skicka in det.

Jag tänkte även att jag ska försöka hinna handla och göra en kaka tills imorgon. Det hör väl till att man ska göra det när det är sista dagen antar jag. Tänkte försöka mig på att göra en gammeldags pepparkaka, får väl se hur det går med den saken. Lyckligtvis är de ju inte så många här så det räcker med en kaka i vanlig storlek :)

2010-12-01 | 06:51:41

Fy fan!

18 grader kallt är fan inte mänskligt! Men jag antar att det bara är att vänja sig. Om man ska tro på "de som vet" så ska det ju bli en ännu kallare och vitare vinter än förra året. Hoppas innerligen att "de som vet" har fel!
Min profilbild

Namn: Sofia.
Ålder: Närmar sig 30-strecket.
Gör: Jobbar som taxichaufför och hälso- och sjukvårdssekreterare.
Socialt: Lever tillsammans med J.
Bor: Lägenhet i Hedemora.

Här bloggar jag om min vardag, tråkiga och roliga händelser i en salig röra. Följ mig om ni vill, eller strunta i det om det inte passar :)

Min gamla blogg
.